Manipularea pe niveluri multiple

Printre cele mai folosite tehnici de manipulare guvernamentală este manipularea pe mai multe nivele. Este cel mai util mod de manipulare la scară mare, deoarece controlul informației nu mai poate fi complet, iar atunci diferite grupuri de oameni sunt manipulate în mod diferit. Am dat acest exemplu în cazul manipulării opiniei publice despre CHEMTAILS-uri.

Exemplu de manipulare pe mai multe niveluri

Autoritățile din toate țările neagă repetat aceste Chemtrails. Totuși ele sunt o realitate incontestabilă pe cerul tuturor țărilor. Din ce în ce mai mulți oameni: tehnicieni de aviație, piloți, reporteri de investigație, ONG-uri vorbesc despre aceste veritabile Dâre ale morții și gradul lor uriaș de periculozitate pentru toți oamenii de pe planeta noastră.
Odată ce am stabilit că există, apare întrebarea firească: De ce? Aici gradul de manipulare a populației largi este foarte mare. Există multiple niveluri de manipulare.

Nivelul 1 – Manipularea prin ofițeri cu funcție de comandă

Un prim nivel, ce este prezentat chiar piloților și tehnicienilor direct implicați, este că aceste CHEMTRAILS ar avea o funcționalitate vitală în apărare și în special în apătarea contra spionajului militar din sateliți.

Evident este o gogoriță, deoarece schimbând spectrul radiației electromagnetice captate de satelit, acedte particule devin inutile militar.

Nivelul 2 – Manipularea prin tehnicieni de operațiuni speciale

Un alt nivel al manipulării este acela care pretinde că unele din aceste substanțe sunt împrăștiate în atmosferă pentru a obține imediate modificări meteorologice, cum ar fi formarea imediată a unui nor și obținerea precipitațiilor imediate, prin împrăștierea unor nanoparticule, de exemplu nanoparticule de aluminiu.

Problema este că aceste particule nanometrice, odată pătrunse în organism prin respirrație, alimente contaminate sau consumul animalelor contaminate sunt foarte periculoase pentru sănătatea noastră.

Nivelul 3 – Manipularea prin coloși industriali

Un alt nivel al manipulării este dat de modificarea chiar a unor avioane de linie și existența unor brevete de invenție aplicate deja, pentru a arde „în siguranță” diferite substanțe foarte toxice: reziduuri, pesticide, bacterii, virusuri în interiorul motorului de avion.

Acesta este un argument fantasmagoric, știut fiind faptul că toate aceste instalații terestre de cracare sau incinerare a substanțeor toxice necesită avize de mediu tocmai pentru a nu polua aerul sau apa dincolo de anumite limite. Ori atât avizele, dar mai ales atenta supraveghere de către institute abilitate și competente lipsesc cu desăvârșire, deoarece este practic imposibil să prelevezi probe în orice moment în care suspectezi că ar fi nereguli de natură ecologică și încălcări ale normelor de poluare. Fiind în zbor, este imposibil să fie monitorizate eficient aceste activități.

Nivelul 4 – Manipularea prin politicieni și jurnaliști „de casă”

Acest nivel este cel pe care îl observăm adesea, ca spectatori atențt. Un semnal de alarmă începe să lumineze undeva adânc în subconștientul nostru, vrând să iasă la lumină.

Aici politicienii încep acțiunea de manipulare, iar „jurnaliștii” o propagă, sau după caz, o distorsionrază. La acest nivel regăsim modalitatea numită în comunism „zvonerul și răspândacul”, modalitate care, din nefericire, se aplixă cu rezultate vădite și astăzi, în foarte multe situații.

Nivelul 5 – Manipularea ptin Talk-Show-ri

În fine, cel mai grosolan nivel de manipulare este acela realizat de așa-zișii „experți” care afirmă nici mai mult nici mai puțin că așa funcționează, de fapt, motoarele avioanelor și că avem noi, ecologiștii, pitici pe creier și vedem conspirații peste tot, chiar și acolo unde zboară un banal avion.

Semnale de alarmă

TUturor acestor manipulatori foarte bine antrenați și experimentați le răspundem:
– cum rămâne cu mărturiile celor din interiorul sistemului, care pilotează sau modifică tehnic, sau fac verificări și realimentări cu substanțele extrem de toxice ale chemtrails-urilor?

– cum rămâne cu nenumăratele fotografii ale interiorului avioanelor modificate în acest scop?
– cum rămâne cu fotografiile, din ce în ce mai numeroase ale duzelor de spray-ere montate (ilegal!!!) pe aripile avioanelor?

– cum rămâne cu apariția în concentrație mult peste limitele admisibile a nanoparticulelor, concentrație care este foarte periculoasă pentru sănătatea noastră, a tuturor, inclusiv a piloților și tehnicenilor din proiectul chemtrails, cât și a familiilor acestora?

Toate aceste întrebări ar fi necesar să își găsească răspunsuri de bun-simț în viitor!

Deși aici am prezentat exemplul manipulării mondiale referitoare la chemtrails-uri, veți regăsi toate aceste niveluri de manipulare în diverse alte teme ce sunt sensibile pentru guvernele diferitelor țări. Merită să fim foarte atenți și să dezvăluim aceste jocuri murdare ale experților în manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *