Dezvăluirile unui MASON pe patul de moarte

Acest articol din 26 iulie 2014 este extrem de interesant pentru a observa cum funcționează propaganda masoneriei. Chipurile sub forma unor mărturii pe patul de moarte ale unui mason din grupul Bilderberg, se transmit cu nerușinare planurile pentru anii 2014 – 2016 pe înțelesul tuturor. Este și o veste bună în acest mesaj: el arată că mai nou masonii și ”iluminati” sunt atât de înceți la minte, încât au nevoie să le explice cineva, prin presă, în mod explicit, ce urmăresc structurile lor de conducere! (Totuși nu e cazul să îi subestimăm, deoarece sunt pro, dar mulți!)
Mai trebuie adăugat că în perioada iunie – iulie cam toate lojele masonice și grupările ”Iluminati” se întrunesc obligatoriu cu toți membrii (există o întrunire anuală la care nu poate lipsi nici un membru, în preajma solstițiului de vară). Acestea sunt probabil liniile directoare pe care ar fi vrut aceste cozi de topor să le stabilească pentru perioada ce tocmai s-a încheiat!
Iată așa-zisele mărturii ale unui mason muribund, care transmit planuri, dar bagă și frica în oasele celor slabi de înger, doar – doar nu se vor mai opune Noii Ordini Mondiale!
*

Trăim realitatea zguduitoare a ultimelor zile

Un mason ce făcea parte din grupul Bilderberg a vrut să-și despovăreze sufletul și s-a destăinuit unui pastor american în ultimele sale clipe de viață, potrivit antena3.ro.
El i-a spus acestuia câteva din evenimentele pe care întreaga planetă la va înfrunta.

Înainte ca planeta să fie condusă de gruparea satanică s francmasoneriei prin „Noua Ordine Mondială” vom fi conduși de către chinezi.
Însă rasa galbenă nu este decât o marionetă în mâinile ”Iluminatil” care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-și duce la îndeplinire planurile.
Vă vom prezenta sinteza discuției pe care masonul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

Atacul Iranului va fi paravanul începerii unui nou conflict militar de proporții, care ar putea duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. În această luptă vor intra mai multe țări ale globului și in felul acesta noua conflagrație mondială s-ar putea generaliza, făcând milioane de victime.
Dolarul american va ajunge la pământ. Totodată, la scurt timp după aceea, și celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminati” și Francmasoneria mondiala vor introduce o noua Moneda Unica globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât și moneda euro vor cădea. Lumea așa cum o știm acum va fi complet diferită până la sfârșitul anului.[Acesta este un mod standard de manipulare prin frica schimbării totale!] „Să urmăriți să cumpărați aur sau argint, deoarece se vrea ca prețul acestor metale rare să atingă în curând valori astronomice, așa cum nu au existat niciodată până în prezent!”, a spus masonul.
„In cel mai scurt timp, chinezii și China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât și populația Americii vor fi reduși la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.[ Aceasta este o manipulare destinată cetățenilor americani: cei fricoși să nu mai poată acționa din cauza fricii, iar cei puternici să înceapă să se agite inutil, să caute să îi convingă pe toți apropiații de iminența acestui complot, fiind astfel deturnați de la o eventuală mișcare reală de rezistență!]
Aurul și argintul vor fi și vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică [artificială] și atunci vom deveni cu toții foarte săraci, în cel mult doi ani de acum incolo. [Aici manipularea induce idee: dacă am coopera, poate eu nu voi fi la fel de sărac cu ceilalți! ( o metodă standard de manipulare prin frică.] Fie că vrem, fie că nu vrem, mulți dintre noi vom fi obligați să îmbrățișăm modul țăranesc de viață, pentru ca nu vom mai putea sa locuim la oraș, datorită sărăciei în care ne vom afla. [Manipularea evidentă a marilor grupuri de oameni parveniți la oeaș care se tem foarte tare de modul de viață al părinților sau bunicilor de care credeau că, în sfârșit, au scăpat!]
În următoarele câteva luni petrolul va atinge cotația de 200 de dolari pe baril.
Dacă aveți ipotecă, achitați-o acum sau vindeți-vă casa pentru a vă putea permite să plătiți integral suma pentru o altă locuință, chiar dacă cu banii rezultați din vânzare o să cumpărați doar o garsonieră. Asigurați-vă încă de pe acum că locuința voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni își vor pierde casele. [Aici mesajul este interesan, căci dezvăluie ceva din planul real: întradevăr foarte mulți oameni și-au pierdut casele, iar acest val de refugiați este un fenomen social important și deloc neglijabil, dificil de gestionat și cu implicații majore culturale, sociale, militare și de securitante!]
Actualmente China detine 90% din toate mineralele rare ale pământului și utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Puțini știu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!
Elitele așa-zișilor „iluminati” alcătuiesc guvernul negru din umbră. Impreună cu globaliștii, ele doresc să declanșeze o criză de mari proporții în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni. [Acest lucru a fost real!]
Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank si FMI se focalizeazăa deja asupra Iranului. Aceste banci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita așa-zișilor „iluminati” să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de faptul că SUA si Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârșavă în mod abil premeditată.

O declarație năucitoare: „De curând, „iluminatii” au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu și de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planeăa, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială”. [Este o decizie veche, de toți știută. Așa că mesajul este de fapt că acesta este mijlocul ales de curând pentru atingerea acestor scopuri. Aici „de curând” trebuie citit și „în viitorul imediat”!]
Acest magnat a spus ca „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă și totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viață de către toți locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia și sexul animalic, abject și lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminatii” au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni și să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acționeze în modul acesta abject și pervers deoarece și-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu și care respectă în continuare valorile spirituale și morale”.

Cei care s-au autointitulat „iluminatii” fac presiuni pentru a institui o așa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) și pentru aceasta creează organizații fantomă cum ar fi Consiliul Național al Bisericilor, care este finanțat din umbră chiar de către aceste organizații satanice masonice, cum ar fi fundațiile masonice Rockfeller, Carnegie și Ford.

2 Comments on “Dezvăluirile unui MASON pe patul de moarte”

 1. Sincer sa zic, mie îmi convine ideea cu o singura religie pe tot globul pământesc. În ziua de astăzi sunt peste 40mi de religii la 1 singur Dumnezeu și toate religiile intre ele se lupta pentru cât mai mulți enoriași și bani. ( victimele rămân enoriașii nevinovați )

  La fel și cu un singur Guvern. Prin toate tarile sunt guverne cu concepții și dezvoltări diferite. În unele tari Guvernul dezvolta tara pe când în alte țări Guvernele distrug tara cu tot cu mentalitatea și sănătatea locuitorului.
  Acum sunt multe guverne prin tari diferite și omul când nu accepta o tara din cauza Guvernului, este nevoit sa plece în alta tara pentru un trai mai bun. Numai ca alta țară nu prea accepta persoane din tari diferite din cauza la concepția și comportamentul diferit învățat intr-o alta religie.

  Deci un singur Guvern și o singura Religie ar face ca omul sa fie mai aproape unu de altu peste toată planeta. În caz de acel guvern va face ceva urat omenirii, atunci se va aștepta ca 7 miliarde de oameni sa i se pună împotriva lui. Va fi mai simplu ca întreaga planeta sa se pună peste 1 singur Guvern.

  O noua moneda unica și o singura limba pe întreaga planeta este ceva necesar pentru ca omul când ajunge intr-o tara diferita, undeva unde nu cunoaște limba sau nu are vreo banca prin apropiere ori va fi pe timp de noapte și nu va putea schimba banii pentru tara în care se afla, sa nu fie îndepărtat de acei oameni pe la magazine ori pe la hoteluri sau alte zone pentru ca nu știe sa vorbească și pentru ca nu are bani sa cumpere de mancare ( dar cu banii lui în buzunar ), care nu se primesc pe la magazine ca sunt diferiți de țară.

  1. La prima vedere ar putea să apară ca niște lucruri bune în principiu. Să ne amintim că mai toți specialiștii în economie și în politică au afirmat că, în principiu, comunismul ar fi bun! Dar în nici un stat în care a fost implementat nu a fost acel comunism sau socialism ideal, ci un stat corupt, sau în multe cazur, extrem de corupt. Aceiași specialiști spuneau că este o doctrină utopică, ea nici măcar nu se poate implementa. Adevărata problemă nu este că se urmărește formarea unui stat planetar, ci că se urmărește ca acel stat planetar să fie o dictatură totală. Altfel spus, mai restrictiv decât a fost statul nazist. De altfel, nazismul, fascismul și comunismul nu au fost decât pași spre statul – dictatură totală, experimente în acest sens.
   Da, ar fi ideal să existe o singură religie, veritabilă! Problema este că se urmărește destabilizarea religiilor tradiționale nu pentru a le înlocui cu ceva mai bun (să nu uităm că fiecare mare religie a fost întemeiată de un om religios excepțional!), pe când acest surogat de religie unică ce se pregătește nu face altceva decât să restrângă dreptul la propria credință, la propria religie și dreptul la o religie eficientă!
   La fel moneda unică urmărește subjugarea financiară deplină a popoarelor, nu prosperitatea lor! Ca dovadă a acestui scop ascuns avem introducerea tipăririi dolarului american de o firmă ce nu aparține statului american, incidentele financiare foarte grave din Venezuela și controlul financiar total al Greciei, unde călugării de la muntele Athos se opuseseră inițial acestor planuri de dominare străină, au fost manifestații de milioane de oameni în stradă pentru susținerea tradiționalismului și iată că acum au fost reduși la tăcere prin pârghii financiare.
   Așa că ideal ar putea să pară bune aceste măsuri, dar în fapt ele ar restrânge extrem de grav drepturile și libertățile cetățenești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *