Reptilieni antici

În urma primului articol am primit un documentar ce prezintă altă fațetă a acestui subiect extrem de vast.

Prezentăm și un alt punct de vedere

Din respect pentru toate opiniile vă prezentăm acest documentar, mai ales pentru că el dezvăluie unele aspecte ce pot fi adevărate.
Deoarece nu putem verifica autenticitatea acestor informații și deoarece ființa ce face aceste dezvăluiri poate fi ea însăși întro anumită formă de necunoaștere, având doar experiența comunității ei, ne rezervăm dreptul la opinia că ambele versiuni pot fi reale. Dealtfel chiar acea ființă sugerează că e perfect posibil, dacă nu chiar foarte probabil, ca așa să și stea lucrurile. Ea este deranjată de faptul că se atribuie reptilienilor așa-zis tereștri ceea ce fac cei extratereștrii din constelația Draco. De fapt această mărturie vine să întărească și mai mult cele afirmate în articolul precedent.

Mulțumim pe acestă cale celor care ne-au transmis acest material.

Nepotriviri

Totuși nu putem să nu remarcăm aici mai multe contradicții evidente pentru cei care au o minimă cultură a istoriei adevărate a umanității și a relațiilor geopolitice.

Francmasoneria

Masoneria are în mod evident porniri malefice, grav dăunătoare oamenilor comuni și are pe alocuri (dacă nu cumva chiar programatic!) tendințe criminale. Masoneria este coordonată în ansamblu de loja masonică B’nai B’rith și toate aceste fapte au fost arătate de Papi, Patriarhi și Sinoade ecumenice din toate țătile ortodoxe (vezi și articolele de pe acest site) că sunt satanice, antidivine și anticreștine.

Iluminati

La rândul său, masoneria și loja de comandă slujesc fără crâcnire grupării iluminati. Ca o paranteză, din secta satanică Iluminatii din Bavaria au făcut parte Marx, Engels, dar și Darwin și multe alte spirite stranii ce au declarat răboi într-un fel sau altul lui Dumnezeu și intereselor legitime ale umanității. Rostul apariției lor a fost să creeze o rețea de control și manipulare pentru a menține umanitatea întro formă sau alta de sclavie la nivel planetar.

Reptilienii împotriva omului

Iluminati, la rândul lor, sunt total subordonați acelei rase de reptilieni care urmăresc controlul total planetar: al resurselor, al minereurilor, al energiei, al forței de muncă, al finanțelor, al armelor, al mass media. Acest control total nu este însă realizat prin mecanisme democratice, ci prin false principii de drept, prin minciună, corupție, manipulare.

Corupția, terorismul, drogurile

Este extrem de straniu că în prezent pe glob nu există vreun stat în care să lipsească complet corupția, nici în SUA, nici în Germania, nici în Japonia sau China sau Rusia sau Canada. Aceasta datorită sistemului statal, legislativ și al constituțiilor TUTUROR statelor.Acestea sunt lucruri evidente pentru oricine.

Intervenția unei culturi a criminalității

Desigur, putem merge pe varianta „servită” de manipulatori, că de vină e lăcomia oamrnilor, răutatea și cinismul lor. Totuși toate colectivitățile umane au criterii morale foarte sănătoase, iar faptul că în funcții de conducere sau de influență mediatică ajung corupți, răuvoitori și cinici este pentru că aceste structuri de control sunt foarte active și pentru că ei i-au pus acolo. Chiar și așa au probleme, unii nu sunt sufucienți de corupți după criteriile lor și trebuiesc asasinați, cum a fost cazul lui J.F. Kennedy și Robert Kennedy. Alții, deși corupți, refuză să îndeplinească toate ordinele anti-omenești ale lor. Alții sunt atât de porniți împotriva ordinii de drept încât scapă de sub orice control și riscă să compromită prin abuz sau tiranie personală chiar planurile lor, cum se pare că a fost Ceaușescu și se pare că este acum L. Dragnea.

Rolul manipulării în controlul umanității

Această mărturie este unică, „inocentă” și din „alt film”.
E adevărat că mai mulți autori, inclusiv David Icke, vorbesc despre așa-zișii reptilieni buni, însă până nu vom avea dovezi clare, e bine să fim în gardă cu ei. Nu de alta, dar stăpânesc la perfecție tehnicile de manipulare, printre care și tehnica inversiunii, despre care pare că e vorba aici.
Autoarea vorbește doar despre două rase ce se luptă, una bună, una rea, dar nu pomenește nimic de Federația Galactică, de felul raselor binefăcătoare, de madul lor de a comunica cu noi…
Prezentarea sa, dacă interviul este real, pur și simplu nu este credibilă în contextul imaginii de ansamblu!

Dar scopul nostru este să ne informăm cititorii. Cum veți considera dumneavoastră că stau lucrurile de fapt, aceasta e o alegere personală ce vă aparține!

2 Comments on “Reptilieni antici”

 1. Sunt 3 fete reptiliene în acest documentar, sunt drăguțe, arata chiar bine pentru niște reptile. Nu mi se pare corect ca sunt discriminatorie în felul acesta de oamenii.
  Nu toți reptilienii sunt cei rai, sigur sunt și unii buni. Este imposibil sa fie toate reptilele rele.
  Oamenii sunt și ei de 2 feluri, buni și rai. Așa trebuie sa fie și aceasta specie.

  As vrea sa mă întâlnesc la o cafea cu o fata reptilian, sau la o masa undeva . Sper sa nu fiu eu masa pentru ea, dar în rest dacă cu adevărat sunt și reptile cu comportament Bun, chiar îmi doresc sa cunosc câteva.

  Sunt curios cum trăiesc și foarte curios ce fac zi de zi.

  Dacă erau toate rele cu adevărat, sigur era un infern prin lumea asta pana la ora actuala. Dar sunt retrași, asta înseamnă ca sunt și buni printre aceste reptile.

  În lumea asta mare în care traim, nu trebuie sa ne ferim unii de altii, trebuie sa ne ferim doar de comportamentul celor cu adevărat rai, dar nu de toți.

  Când eram mic adunam orice animal sau pasare de pe strada ca sa le hrănesc și sa le cresc. Printre toate animalele adunam și șopârle.
  Niciodată nu mă gândeam ca exista șopârle cu constiinta atât de avansata și chiar fete frumoase ( chiar de sunt reptile ).

  Puțin ciudate, dar acceptabile .
  🙂

  1. De fapt nu cred că aprecierea buni sau răi are sens aici. Ei își au propriile interese, propria agendă. Oamenii le sunt folositori cam ca vitele din ogradă. Dacă sunt mai multe vite decât ferma poate administra, cel mai simplu este să sacrifici o parte din animale. Deși asta pare moral în regulă, s-ar putea să nu mai pară atât de moral când ești în ogradă și faci parte dintre acele făpturi. Și dacă ai mai și primit o moștenire fabuloasă de la Cel care este stăpânul naturii, de exemplu, atunci în loc de acțiuni administrative, aceste fapte arată intenții uzurpatoare și chiar criminale. Nu cred că ar putea cineva spune că, de exemplu, Jack Spintecătorul ar fi un binefăcător… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *