Dezvăluiri amănunțite și documentate despre scopul real al „PLANDEMIEI” de COVID – 19

Autor: G

Pentru aceia dintre voi care doresc să se informeze cât mai bine despre riscurile grave la care suntem supuși în timpul acestei pandemii de COVID-19, vă oferim o serie de 7 conferințe clare, obiective, despre pandemie. Adăugăm că cei ce ne ocupăm de acest site suntem unanim de acord că sunt cele mai coerente, mai documentate și mai clare revelații, multe dintre ele prezentate în premieră în acest set de conferințe!

Vă sfătuim să le audiați cu multă atenție și dacă le considerați valoroase, vă rugăm să le distribuiți cât mai multor prieteni și cunoscuți, deoarece aceste informații pot fi ENORM de importante în viitorul foarte apropiat!

Dacă doriți să ne împărtășiți opiniile, vom fi bucuroși să le primim.

Marcarea izotopică – partea 1

Patent CORONAVIRUS

Iată un scurt paragraf din secvemța codului genetic al CORONAVIRUSULUI uman din patent:

equence M41-CK IBV 1 NO: ID SEQ ACTTAAGATAGATATTAATATATATCTATCACACTAGCCTTGCGCTAGATTTCCAACTTA ACAAAACGGACTTAAATACCTACAGCTGGTCCTCATAGGTGTTCCATTGCAGTGCACTTT AGTGCCCTGGATGGCACCTGGCCACCTGTCAGGTTTTTGTTATTAAAATCTTATTGTTGC TGGTATCACTGCTTGTTTTGCCGTGTCTCACTTTATACATCCGTTGCTTGGGCTACCTAG TATCCAGCGTCCTACGGGCGCCGTGGCTGGTTCGAGTGCGAAGAACCTCTGGTTCATCTA GCGGTAGGCGGGTGTGTGGAAGTAGCACTTCAGACGTACCGGTTCTGTTGTGTGAAATAC GGGGTCACCTCCCCCCACATACCTCTAAGGGCTTTTGAGCCTAGCGTTGGGCTACGTTCT CGCATAAGGTCGGCTATACGACGTTTGTAGGGGGTAGTGCCAAACAACCCCTGAGGTGAC AGGTTCTGGTGGTGTTTAGTGAGCAGACATACAATAGACAGTGACAACATGGCTTCAAGC CTAAAACAGGGAGTATCTGCGAAACTAAGGGATGTCATTGTTGTATCCAAAGAGATTGCT GAACAACTTTGTGACGCTTTGTTT…………………..AAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 
Marcarea izotopică – partea 2
Marcarea izotopică – partea 3 Protocoalele de la Toronto
Marcarea izotopică – partea 4
Marcarea izotopică – partea 5

Termoscanere

The Telegraf: Coronavirus testing effort hampered by kits contaminated with Covid-19

The Dailybeast

Patent Marcare izotopică

Videoclip șters

http://www.youtube.com/watch?v=EOT_S2XOT4U

Marcarea izotopică – partea 6

Declarația Papei din 27 aprilie 2014

Marcarea izotopică – partea 7

Răspunsuri la întrebări:

„Putem fi marcați izotopic fără să știm?”

Este termoscanarea o posibilă formă de Marcarea izotopică ?

Marcarea izotopică – partea 8

Marcarea izotopică și Apocalipsa biblică

Apocalipsa lui Ioan capitolul 13, versetele 1, 2 și Marcarea izotopică

Marcarea izotopică – partea 9
Marcarea izotopică – partea 10
Marcarea izotopică – partea 11
Marcarea izotopică – partea 12
Marcarea izotopică – partea 13
Marcarea izotopică – partea 14

Merită audiate cu atenție mai ales părțile 3, 4 și 5, ele conținând foarte multe informații în premieră.

Singura noastră forță acum în fața planurilor pline de cinism și viclenie ale vrăjmașului este CUNOAȘTEREA!

CITEȘTE, ASCULTĂ ȘI DĂ MAI DEPARTE!!!

2 Comments on “Dezvăluiri amănunțite și documentate despre scopul real al „PLANDEMIEI” de COVID – 19”

 1. Doresc sa primesc informatii pe email. Aceasta conferinta e deosebit de importanta si tot ce se spune e f oarte adevarat si as dori sa ne informeze in continuare de asemenea va multumim f. foarte mult. Eu tot incerc sa informez lumea ca lumea sa se trezeasca si am distribuit aceasta conferinta dar nu vor sa stie spun ca ei nu au timp de ascultat si citit si mai spun ca nu ii intereseaza si cum cred toate prostiile si spun ca ei stiu de la televizor despre legea ce vor sa o dea si nici nu stiu ce contine legea si nu cred ca e asa, de aceea sint foarte dezamagita

  1. Ne bucură că în aceste vremuri extrem de complicate și dificile pe care le traversăm, există și ființe umane lucide și pline de bun-simț natural. Din nefericire tumultul activităților în care mulți oameni sunt prinși – ca într-o capcană – reduce foarte mult șansele unor informări corecte.
   Vă sfătuim să fiți un veritabil mesager pentru cei pe care urmăriți să îi informați, ADAPTÂND de fiecare dată mesajul care aduce informarea corectă la posibilitățile de înțelegere, de timp și de disponibilitate ale interlocutorului.
   Referitor la legea care va intra în vigoare în 21.07.2020 în România, această lege NU cuprinde deocamdată nimic referitor la MARCAREA IZOTOPICĂ. Deocamdată foarte puțini oameni pe planetă vorbesc despre aceste planuri secrete la nivel mondial, ce vor începe (deși noi toți sperăm că nu!) foarte probabil să fie implementate în scurt timp, deoarece acesta este adevăratul motiv principal pentru care a fost declanșată această pandemie.
   Am adăugat și părțile 8 – Răspunsuri la întrebări și 9 – corelația cu Apocalipsa. Este posibil ca săptămânal (sâmbăta sau duminica) să mai apară și alte părți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *